marți, 8 ianuarie 2013

Mai conteaza rezultatele alegerilor parlamentare 2012 ?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Exit Poll, la închiderea urnelor

''Campania pentru alegerile parlamentare a fost, probabil, cea mai slabă după 1989 din privinţa conţinutului. Discuţiile programatice au fost nule. A fost o campanie puternic personalizată, cu atacuri la persoană. A fost gândită în felul acesta de competitori, chiar dacă cu toţii au deplâns absenţa dezbaterii ideologice şi programatice. În realitate, nici USL, nici ARD nu şi-au dorit să aibă o dezbatere foarte importantă şi, în consecinţă, am asistat la această campanie în care preşedintele Traian Băsescu a fost prezent şi a intrat în jocul pe care USL se pare că l-a vizat de la început, a răspuns diferitelor chestiuni care i-au fost adresate şi, în felul acesta, s-a întărit personalizarea campaniei, ceea ce cu siguranţă va afecta votul, dar nu în sensul că va produce mai multă sau mai puţină prezenţă, ci în sensul că va fi un vot dominat de reactivitate şi de sentiment. Va fi un vot foarte puţin raţional. Anticipez un vot de tip negativ'', a spus acesta.
''Cel mai probabil, vom avea un fel de mini-criză politică la sfârşitul anului în încercarea de a forma o echipă guvernamentală, dar mă aştept ca raţiunea să predomine, iar părţile implicate - preşedintele, Parlamentul, partidele politice - să găsească o soluţie rapidă de numire a unui Guvern", a mai spus Pârvulescu.

Totul despre ALEGERILE PARLAMENTARE 2012

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: REZULTATE EXIT POLL, la închiderea urnelor

ALEGERI PARLAMENTARE. Cetăţenii cu drept de vot sunt chemaţi la urne, duminică, 9 decembrie, pentru a-i alege pe cei 452 de parlamentari: 137 de senatori şi 315 deputaţi. REALITATEA.NET va prezenta, duminică, la ora 21.00, rezultatele exit poll-ului Realitatea TV.

SONDAJE: USL este cotată cu 62% într-un sondaj CCSB şi cu 61% într-o cercetare a CSCI

Numărul secţiilor de votare pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este de 18.749, dintre care 18.454 în ţară şi 295 în străinătate, potrivit datelor publicate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente (AEP).
În Bucureşti vor fi înfiinţate, pentru acest scrutin, 1.239 secţii de votare.

SONDAJ IRES: Românii nu-și cunosc candidații

Potrivit legii, delimitarea secţiilor de votare se decide în termen de 30 de zile de la stabilirea datei alegerilor de către primarii comunelor, oraşelor, municipiilor sau subdiviziunilor administrativ-teritoriale ale municipiilor componente, împreună cu prefecţii şi cu structurile teritoriale ale Centrului Naţional de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenţa Persoanelor.
Candidaţii la alegeri nu pot oferi alegătorilor alimente, băuturi sau produse din tutun, ci doar mărfuri nealimentare în valoare de până la 10 lei şi obiecte de propagandă electorală precum calendare, pixuri, brichete, DVD-uri, tricouri, pungi, mănuşi inscripţionate cu însemne electorale.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. APLICAŢIA prin care verifici INTEGRITATEA candidaţilor din colegiul tău

Prin ordonanţa de urgenţă, Guvernul a detaliat care sunt obiectele ce pot sau nu pot fi folosite în campania electorală. Astfel, în categoria bunurilor interzise au fost incluse alimentele, băuturile alcoolice sau nealcoolice, produsele din tutun sau mărfurile nealimentare, exceptate fiind doar materiale şi obiecte de propagandă electorală precum afişe, pliante, cărţi poştale, calendare, caiete, ilustrate, pixuri, brichete, chibrituri, insigne, ecusoane, DVD-uri, fanioane, steaguri, căni, pungi, tricouri, şepci, eşarfe, fulare, veste, fesuri, mănuşi, pelerine, jachete inscripţionate cu însemnele electorale ale formaţiunii politice sau candidaţilor.

OPINIA MEA:   

Indiferent cine a iesit sau cine nu a iesit ţara noastră continuă sa o ducă prost. Oamenii înca mor de foame, salariile sunt imposibile, câinii trăiesc mai bine! 

Am realizat acest blog în speranţa de a uni cat mai mulţi fraţi român. Împreună putem! Dacă ei nu fac nimic să facem noi!

Poate nu v-aţi gândit, dar cea mai bună soluţie pentru ţara asta ar fi o monarhie constituţională, cineva care să-i asculte pe oameni, să le inţeleagă problemele şi să-i ajute. Ce rost au at'ia parlamentari şi atâţia guvernanţi ?!

Gândiţi-vă câţi bani încasează statul de pe urma noastră!

Exemplu: La un câştig de 10.000 RON al unei firme statul ia 2.400 RON. Firma trebuie sa ofere restul de bani angajaţilor: 7.600 la 2 angajaţi, ar veni 3.800/angajat nu?... NU! din cei 3.800 24% ia TOT statul deci angajatului îi revine aproximativ 2.800. DECI STATUL OBTINE 2.400+1.000+1.000 RON = 4.400 RON. (aproape 50% !!! şi doar pentru 2 angajaţi)

Astfel miliarde de RON se "învârt" în mâinile parlamentarilor si guvernanţilor. Domnul presedinte se deplasează cu elicopterul ( 8000 EURO/ ora de zbor)  http://stirileprotv.ro/stiri/international/basescu-la-funeraliile-lui-kaczynski-deplasarea-cu-elicopterul-si-masina.html  în vreme ce unii abia au bani să-şi cumpere o pâine! Nu am nimic cu domnul Traian Băsescu, se distrează, se bucură de viaţă, dar ar trebui să se gândească şi la oamenii pe care ii conduce şi să le dea mai multe posibilităţi. Să ai grijă de tine e o responsabilitate, să ai grija de aproapele tău e o responsabilitate si mai mare, dar să fii preşedinte şi să ai grijă de atâţia oameni e o responsabilitate uriaşă, şi nu oricine e pregătit penru aceasta.




                        Susţineţi Monarhia în România?

                     http://www.princeradublog.ro/jurnal/ora-regelui-xxiv/


Cum ziceam şi mai sus, monarhia ar fi mai mult decât "perfectă" pentru ţărişoara noastră. Nu este un lucru imposibil. Trebuie doar solidaritate şi cooperare, democraţia sa aibă puterea maximă. Trebuie eliminat spiritul de turmă, să ne gândim bine cu cine votăm şi ce vrem. Cel mai bine ar fi semnarea unei petiţii prin care oamenii sa aleagă dacă vor un astfel de sistem de conducere sau nu. Dar nimeni nu-i ascultă pe cetăţeni, nica măcar protestele nu sunt luate în seamă, nimănui nu-i pasă. Românii nu mai au acea putere pe care au avut-o în '89. 
Un exemplu pentru toţi :
http://www.carcotasii.ro/hrubaru/hrubaru-mirat-de-cea-mai-inedita-metoda-de-protest_345.html








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu